Στα περισσότερα μέρη του δυτικού κόσμου σήμερα, τα κουτάβια και τα σκυλάκια γενικότερα είναι πολύ δημοφιλή και αγαπητά. Τόσο “αγαπητά” που ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών (κυρίως), αγοράζουν σκύλο μόνο και μόνο για να βρουν γκόμενα. Δεν σας κάνω πλάκα, αν κοιτάξετε στις πιο ενδεδειγμένες γκομενοπαγίδες που προτείνουν περιοδικά και websites της μετακωστοπουλικής εποχής, θα διαπιστώσετε ότι αυτό ισχύει ως ένα σημείο τέλος πάντων.

Πηγή: Memecenter

Επίσης, διάφορες μελέτες – αμφιβόλου αξιοπιστίας – που έχουν λάβει χώρα σε Αμερική και Ευρώπη,  έχουν καταλήξει στο ακόμα πιο αμφιβόλου αξιοπιστίας συμπέρασμα ότι οι άνδρες με σκύλους είναι πιο σέξι και πιο κατασταλαγμένοι στα μάτια των γυναικών.

Η αλήθεια είναι ότι η όλη φάση έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, που ακόμα και κάποια σκυλιά έχουν συνηθίσει να λειτουργούν σαν δολώματα για γκομενοδουλειές! Για αυτό μάλλον οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους φαίνεται περίεργο.

Πηγή: Steemit

Στην Ινδία Έχουν Περίεργες Αντιλήψεις Περί Εγκυμοσύνης

Και ενώ εμείς προοδεύουμε στη Δύση (λέμε και κανένα αστειάκι), οι Ινδοί την έχουν δει αλλιώς. Εκεί οι άνδρες τα σκυλιά τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι ένα πράγμα. Βλέπετε, στην ύπαιθρο της Ινδίας έχει παρατηρηθεί ένα πολύ περίεργο ψυχολογικό σύνδρομο, που ονομάζεται “Puppy Pregnancy Syndrome.” Τι ακριβώς είναι αυτό το σύνδρομο θα αναρωτιέστε τώρα.

Χιλιάδες άνθρωποι στην Ινδία, κυρίως γυναίκες αλλά και άνδρες, έχουν παρουσιάσει έντονες ψυχικές διαταραχές και ισχυρό μετατραυματικό σοκ μετά από δάγκωμα σκύλου. Η Γερμανική Deutsche Welle, κάποια στιγμή βαρέθηκε να τα χώνει στους Έλληνες και την Ελληνική οικονομία, και είπε να ασχοληθεί εκτενέστερα με την συγκεκριμένη ψυχοπάθεια.

Πηγή: Halt

Όπως ανακάλυψαν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, πολλοί Ινδοί και Ινδές δεν πάνε καν στο νοσοκομείο σε περίπτωση που τους δαγκώσει κάποιος σκύλος, αλλά αντιθέτως τρέχουν στον “μάγο” της γειτονιάς τους. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και αυτή της 18χρονης Σάνκαρι Μαχάτο.

«Γνωρίζουμε ότι αν οι άνθρωποι έχουν την ατυχία να δαγκωθούν από σκυλί, κουτάβια θα αναπαραχθούν μέσα στην κοιλιά τους, και μετά θα πάθουν λύσσα και θα πεθάνουν. Το φάρμακο που μου έδωσε ο μάγος του χωριού όμως, θα με γιατρέψει πλήρως και ο κίνδυνος θα περάσει.”

Τάδε έφη το 18χρονο κορίτσι στο Γερμανικό κανάλι. Μπορεί να ακούγεται λιγάκι (όσο πατάει ο ιπποπόταμος) αστείο, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι Ινδοί δεν κάνουν πλάκα όταν τα λένε αυτά.

Μανία Που Έγινε «Λατρεία»

Η απίστευτη αυτή δεισιδαιμονία μάλιστα, έχει διαδοθεί σαν λαίλαπα σε εκατομμύρια Ινδών, σε σημείο που οι ντόπιοι ψυχίατροι αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν το συγκεκριμένο φαινόμενο ως επίσημο ψυχολογικό σύνδρομο.

Ο Κουμάρ Κάντι Γκος, ψυχίατρος και διευθυντής της ψυχιατρικής πτέρυγας του κυβερνητικού νοσοκομείου Μάλντα, μελετάει το PPS σύνδρομο τα τελευταία 20 χρόνια. Όπως έχει δηλώσει, όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε ως μαζική υστερία από τους προληπτικούς ανθρώπους της Ινδικής επαρχίας, που δυστυχώς με τον καιρό μετατράπηκε σε πραγματική ψυχοσωματική ασθένεια.

Όπως ανέφερε στην Deutsche Welle, στο νοσοκομείο έχει δει περιπτώσεις όπου τα θύματα πεινασμένων σκυλιών, πίστευαν με πάθος ότι είχαν μέσα στην κοιλιά τους κουτάβια μετά από το δάγκωμα. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που εξέτασε ο γιατρός άρχισαν να γαβγίζουν σαν σκυλιά, ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονταν ότι μπορούσαν να νιώσουν ή ακόμα και να δουν τα κουτάβια που αναπτύσσονταν μέσα στη κοιλιά τους. Αν έχετε δει την θρυλική ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Alien, μάλλον τις στρες νιώθουν τα κακόμοιρα θύματα αυτής της ψυχικής διαταραχής.

Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, οι ψυχίατροι ανέφεραν ότι ορισμένοι πάσχοντες βίωσαν έντονο τρόμο και είχαν παραισθήσεις, πιστεύοντας ότι θα πεθάνουν μόλις γεννηθούν τα κουτάβια. Αρκετά θύματα που ήταν άντρες δε, έτρεμαν στην ιδέα ότι μπορεί να γεννήσουν τα κουτάβια μέσω του πέους τους και μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, δεν θα είναι ικανοί να έχουν την οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Αν και οι σοβαροί επιστήμονες στην Ινδία προσπαθούν πολύ υπεύθυνα να διαφωτίσουν τους πάσχοντες από τη συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή, απ’ ότι φαίνεται ότι μόνο οι μάγοι του χωριού έχουν πέραση προς το παρόν. Μην ξανακούσω κανέναν προοδευτικό τάχα μου και υπέρμαχο του πολυπολιτισμού και του ανακατέματος της κουλτούρας, των ηθών και των εθίμων, να πει τίποτα αρνητικό για την γιαγιά μου την ξεματιάστρα, θα γίνει χαμός!

Λήψη: Fanpage.gr
Λευτεριά στις τοπικές δεισιδαιμονίες ωρέ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s